Email

PÁRTY NA KOLEČKÁCH 2011

Vítejte na stránkách Párty na kolečkách!

Letošní již 9. ročník se koná v pátek 29. 4. od 20 hodin v pražském divadle Archa.

Jak mnozí z Vás již vědí, Párty na kolečkách je tradiční benefiční koncert kapely mladých handicapovaných muzikantů The Tap Tap.

Vloni jsme křtili nové CD "Párty na kolečkách" a i letos pro vás máme skvělou zprávu! V rámci večera poprvé spatří světlo světa náš nový klip Řiditel autobusu. Tento song pro nás složil a otextoval skvělý písničkář Xindl X a spolu s ním jej zpívají i Vojta Dyk a Dan Bárta.

Celým večerem vás provedou vždy vtipný speaker kapely Láďa Angelovič a Iva Pazderková, snad nejznámější blondýna v Česku.

Když si koupíte lístek, CD nebo tričko, přispějete na vybavení vzdělávacího centra STUDEO. Smyslem tohoto projektu je poskytnout handicapovaným lidem možnost vzdělávat se v oborech, které je zajímají, a zvýšit tak jejich šance uplatnit se na trhu práce.

Kapelu The Tap Tap v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. V souboru hrají studenti a absolventi škol pražského Jedličkova ústavu. Repertoár kapely tvoří vlastní skladby i songy českých a světových muzikantů. Mezi nimi jsou přepracované písně od Ray Charlese, Amy Winehouse, Erica Idle, Davida Kollera, Ondřeje Hejmy či Romana Holého. Skupina spolupracuje se známými umělci, například s Danem Bártou, Davidem Kollerem, Matějem Ruppertem, Kamilem Střihavkou, Vojtou Dykem, Xindlem X či Tomášem Hanákem. The Tap Tap vydali dvě alba, Hopšidyridy (2006) a Párty na kolečkách (2010).